2021-03-01 10:24:28• hírek • Szatmár.ro

Idén is szervez Kisbakancs túrákat az Erdélyi Kárpát Egyesület

A hétvégi tamásváraljai túra is remekül sikerült. Foto: facebook.com/EKESM
A hétvégi tamásváraljai túra is remekül sikerült. Foto: facebook.com/EKESM

Az Erdélyi Kárpát Egyesület szatmárnémeti szervezete az idei túraszezonban is folytatja a Kisbakancs pontgyűjtő akciót – tájékoztat az EKE hétvégi közleménye.

A szabályzat szerint minden 2 és 12 év közötti gyermek, aki részt vesz a túrákon, pecsétet kap a Kisbakancs pontgyűjtő füzetébe. Év végén pedig azok az ügyes kis túrázók, akik a túrák legalább 70%-án részt vettek, értékes jutalomban és kitüntetésben részesülnek.

Idén már három Kisbakancs túrán vannak túl a szervezők, legutóbb a vasárnapi tamásváraljai kirándulás alkalmával lehetett pontot szerezni. Viszont azok, akik eddig kimaradtak, vagy csak most értesülnek a lehetőségről, a jövőben is csatlakozhatnak a nagyszerű kirándulásokhoz.

Aki arra kíváncsi, hogy pontosan mikor lesznek ezek a Kisbakancs túrák, és ki hogy áll a pontgyűjtéssel, azok látogassanak el az EKE honlapjára! https://szeke.ro/kisbakancs-turak.

Az év végi jutalmak egyelőre titkosak, de annyit elárultak a szervezők, hogy az idei legtöbb pontot gyűjtő gyermek és családja hatalmas ajándéknak örülhet.

„Kisbakancs túrázók kalandra fel! Itt nem babra, hanem pecsétre megy a játék!” – írja a közlemény.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: